Планирате този уикенд да отидете на кино и да гледате двата

...
Планирате този уикенд да отидете на кино и да гледате двата
Коментари Харесай

Манията Барбенхаймер: Съперничеството, от което спечелиха всички

Планирате този уикенд да отидете на кино и да гледате двата премиерни филма „ Барби “ и „ Опенхаймер “? Ако е по този начин, надалеч не сте сами.

Манията „ Барбенхаймер “, която набра известност през последните няколко седмици, е съвсем подготвена да изведе боксофиса до най-хубавия му уикенд от години. В своя обява BoxOffice Pro заяви, че планува над 200 милиона $ доходи за кината през уикенда. Това би довело до един от най-големите кино уикенди, откогато пандемията прекатурна промишлеността.

Битката на двата радикално разнообразни кино лентата, която организира из медиите и кината, не е нормалната история за триумф в боксофиса. Това е резултатът от вирусна интернет сензация, която наводни излъчванията на обществените медии с вицове и пародии за противоположните филми и в този момент наподобява подготвена да запише неповторима посещаемост на кината.

The cult of Barbenheimer: In the pursuit of saving cinema, did we all lose our minds?
— Alejandro (@ASperanz)
„ Очакването, което виждаме за тези два кино лентата, е невиждано, защото хората са разчувствани да отидат на кино и да бъдат част от едно вълнуващо културно събитие “, сподели Майкъл О'Лиъри, президент на Националната асоциация на притежателите на кина, пред CNN. „ Но не става въпрос единствено за първите три дни от боксофиса. Тези филми ще продължат да притеглят почитатели през идващите седмици. ”

„ Това в действителност е една от най-дивите и непредсказуеми обстановки, които в миналото съм следил в боксофиса “, сподели Шон Робинс, основен анализатор в BoxOffice Pro, в четвъртък. „ И „ Опенхаймер “, и „ Барби “ бяха обречени на триумф съгласно личните си условия, само че улавянето на духа на времето на обществените медии ескалира феномена в това, което се усеща като един от най-големите кино уикенди от 2019 година насам. Дори тези, които не посещават постоянно кината, са наясно с „ Барбенхаймер “. Не можеш елементарно да си купиш подобен тип промоция, в случай че въобще можеш да я купиш. ”

the character vs. their dice ✨
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР